dekunstvanhetflirten.nl
               

Flirten als je een relatie hebt

Flirten is lang niet altijd bedoeld om iemand te versieren. Het kan ook een onschuldig spel zijn waarbij je subtiel interesse toont in de ander, maar daar verder geen bijbedoelingen mee hebt. Geen wonder dus dat ook veel mensen die een relatie hebben volop flirten.

Flirten kan voor mensen die een relatie hebben een prima manier zijn om eens te peilen of ze nog wel een beetje in de markt liggen. Bovendien is het voor iedereen egostrelend om te weten dat iemand anders dan je partner in je geinteresseerd is, ook al doe je daar verder helemaal niets mee.

Onzeker
Het is lang niet altijd even makkelijk om een partner te hebben die openlijk met anderen flirt. Veel mensen voelen zich daar onzeker over. Want zelfs al weet je dat je partner zielsveel van je houdt, en ben je er vast van overtuigd dat hij of zij niet vreemdgaat: toch kan het bedreigend zijn wanneer je partner zijn oog op een ander laat vallen.

Jaloezie
Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen met een relatie opzettelijk flirten met een ander om hun partner jaloers te maken. In de jaloezie zien zij de bevestiging dat hun partner nog steeds van hen houdt. Maar handig is het natuurlijk niet. Je kunt beter op een positieve manier de aandacht en liefde van je partner proberen te krijgen, zonder dat je hem of haar voor het hoofd stoot.


Copyright - Privacybeleid